Nøkler og navneskilt

Dørnøkler

Borettslaget har nummererte systemnøkler levert av Sikkerhet og Design AS. Nøkkel til ytterdør, kjeller, loft og fellesvaskeri i Omsens gate 12 A er samme nøkkel.

Bestilling av nøkler kan kun gjøres av andelseieren og må skje skriftlig til styret. Andelseieren må selv hente og betale for bestilt nøkkel. 

Bestillingen sendes på på e-post til styret@torshov5.no eller leveres i styrets postkasse i Omsens gate 12 A.  Husk å oppgi XL og K nummere som står på baksiden av nøkkelen, antall nøkler som bestilles og inkluder fullt navn, mobilnr. og e-post. 

 Sikkerhet og Design AS sender sms eller e-post når nøkkelen kan hentes. Åpningstider man-fre 07:00 - 16:00. Sinsenveien 4, 0572 Oslo. Telefon: 22 04 07 50 

Bestilling av låsesylinder

Andelseiere som trenger å skifte låsesylinder i nøkkelsystem pga. tapt nøkkel, slitasje eller skade, eller ifm. utbygging (nye branndører/rømningsvei på lofts- eller kjellerutbygging) må bestille sylinder gjennom styret. Andelseieren må selv hente og dekke kostnaden. 

Postkassenøkler

Skulle man være så uheldig å miste sin postkassenøkkel, og ikke ha en ekstranøkkel, er løsningen å skifte låsesylinder i postkassen. Dette må gjøres av låsesmed og andelseieren må selv dekke kostnaden.

Styret har ikke tilgang til hovednøkkelen til postkasserne. Ligger den eneste postkassenøkkelen man har i postkassen må man vente på at Posten kommer og legitmere seg eller kontakte låsesmeden. Styret anbefaler derfor alle andelseiere å lage ekstra kopier av postkassenøkkel. Dette kan gjøres i de fleste butikker som tilbyr nøkkelsliping.

Nøkkel til sikringskapet

Andelseieren er ansvarlig for vedlikehold av sikringskapet. Har du mistet nøkkelen kan ny kjøpes hos låsesmed og de fleste butikker som tilbyr nøkkelsliping. Nøkkelen heter “nøkkel nr. 20”. Er låskassen ødelagt kan andelseieren kontakte vaktmesteren (vaktmester@torshov5.no) som er behjelpelig med å bytte låskassen. Andelseieren må selv dekke kostnaden. Husk at sikringskapet må altid være lukket.

Navneskilt til dørcalling

Andelseiere kan ta kontakt med vaktmester@torshov5.no for å endre navnet på tablå til dørcalling. Husk å oppgi hva som står på navneskiltet som skal endres.

Navneskilt til postkasse

Navneskilt til postkasse kan bl.a. bestilles hos www.posten.no (tilbyr også adresseendring ifm. flytting hvor gratis postkasseskilt er inkludert) eller hos flere jernvare- og malerbutikker. Andelseier må selv dekke kostnaden.